Starlight technologie

Pro náročné aplikace kde je nutné monitorování za šera nabízí technologie Starlight nejlepší volbu. Obraz je barevný při úrovni osvětlení až 0,007 Luxu díky opravdu vysoké světelné citlivosti. Kamera využívá sadu optických prvků pro vyvážení jasu v celém obraze, což přinese čistý obraz i v tmavém prostředí. Stejně jako standardní bezpečnostní kamery pro noční vidění jsou kamery Starlight také vybaveny výkonnými LED diodami, které osvětlují scénu před kamerou infračerveným světlem. To nejenže pomáhá s jasností barevného nočního vidění, ale je také využito v případě, že světelné podmínky klesnou příliš nízko pro barevné noční vidění. To zaručuje, že bez ohledu na množství světla budou bezpečnostní kamery Starlight vždy zaznamenávat kvalitní noční vidění.
Při porovnání nočních záběrů pořízených chytrým telefonem, běžnou kamerou a ePoE Starlight kamerou venku i uvnitř vypadá obraz Starlight kamery nejlépe.

 

Technologie bezpěčnostních kamer Starlight a porovnáni obrazu ve vnitřním prostředí

 

Technologie bezpěčnostních kamer Starlight a porovnáni obrazu ve venkovním prostředí 

 

Starlight nebo Fullcolor?

Starlight kamery

Kamery s označením Starlight jsou stejně jako kamery FullColor ideální pro monitorování za velmi špatných světelných podmínek. Starlight kamery mají vlastní IR přisvícení umožňující monitorování za úplné tmy. Starlight kamery jsou vhodné pro monitorování prostor s nízkou hladinou okolního osvětlení i úplně tmavých prostor bez zbytkového osvětlení.

Fullcolor kamery

Kamery s označením FullColor jsou stejně jako kamery Starlight ideální pro monitorování za velmi špatných světelných podmínek. FullColor kamery ale nemají IR přisvícení. FullColor kamery se nehodí pro monitorování úplně tmavých prostor bez zbytkového osvětlení. Jsou vhodné pro monitorování v městské zástavbě s pouličním osvětlením, do prodejen se zapnutým nočním nouzovým osvětlením, nebo pro sledování technologických procesů s nízkou hladinou osvětlení kde je vyžadován barevný obraz.